Egy felnőtt modell munkája

Egy felnőtt modell munkája főleg abból áll, hogy fotózáson és filmkészítésen vesz részt. Nagyon sok fotó és videó szükséges ahhoz, hogy a siker rád találjon. A média tartalmaktól elvonatkoztatva, egy sikeres modell, attól lesz sikeres, hogy milyen a személyisége, milyen beállítottságú, milyen az attitűdje. Ezeken felül még sokat segít, ha van némi perverziód, olyan szokások és hajlamok, amik kiemelnek a mezőnyből, amik megkülönböztetnek téged az unalmas és egysíkú modellektől.

Egy jól működő és prosperáló Modell oldal, egy fizetős portfólió weboldal, akkor teljesít jól, ha ott van már nagyjából 100 fotósorozat, és ugyan ennyi videó. Ez nem egy egzakt számítás, csak egy hozzávetőleges, és kalkulált előrejelzés.

100 sorozat elkészítéséhez elég lehet 3 hónap is, de ennél sokkal több is, akár évek. A felépített portfólió akkor kezd neked pénzt termelni, ha már elég sok anyag van rajta, és a népszerűsége folyamatosan növekszik. Éppen ezért fontos hogy minél hamarabb legyen felépítve, mert az megalapozza a jövődet.

Az első lépés, amire szükséged van egy olyan weboldal, ami alkalmas a tartalmakat megfelelő módon tárolni, és azokat az érdeklődők számára tagdíj fizetés ellenében megmutatni. Szóval ha egy ilyen oldalra van szükséged, akkor erre kérhetsz ajánlatokat is, ami minimum 300000 forintnál kezdődik, és ha szerencséd van, akkor egymillió alatt meg is áll.

Egy fotósorozat elkészítése nem egyszerű feladat, még ha annak is látszik. A videóval is hasonló a helyzet. Egy fotós, általában saját magának készíti a képeket. Hihetetlen? Pedig igaz.
Ha elmész egy fotóshoz, hogy neked kell 100 kép a portfóliódba, akkor elkezdődik a tárgyalás. Az első amit meg fogsz tudni, hogy egy fotós nyers képeket nem ad át az ügyfélnek, csak retusálva, ami azt jelenti, hogy a 100 kép, nagyjából 300000 forintba fog neked kerülni. A következő meglepi akkor jön, amikor megtudod, hogy a fotós, a saját logóját teszi fel minden képedre!, vaigyis így nem fogod tudni használni a saját portfóliódhoz. Ha mégis, akkor ehhez a fotós írásbeli engedélye szükséges, hisz a rólad készült képek az ő tulajdonát képezik, így neked nincs jogod azokat használni. Ha mégis találsz egy olyan fotóst, aki készít neked 100 nyers képet, (ami jó is) ha hajlandó azokat a saját logója nélkül neked átadni, és ha a tetejébe még le is mond a jogairól, akkor ezért cserébe egy olyan összeget fog mondani, ami téged padlóra küld.

Összességében, ha van valakinek a zsebében 2-3 milliócska, akkor bele tud vágni egyedül is, így nem kell osztozni a bevételeken. Ám ha összevetjük azzal, hogy egy ügynökség milyen részedést kér, akkor talán mindegy is hogy melyik megoldás lehet neked jó, mert egyik sem kedvező.

Itt jön a képbe a mi vállalkozásunk. Mi nem vagyunk modell ügynökség, ezért azok az elvek nem is használatosak. Mi azért vagyunk jelen a piacon, hogy alternatívát adjunk a nőknek, miszerint egy modell karriert fel lehet építeni másképp is, a kizsákmányolást mellőzve.  Az általunk kínált opciók, maximálisan kielégítenek minden igényt és szempontot, hogy mindkét fél a legjobbat kapja, vagyis azt, amire vágyik.

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account