Mi a legsikeresebb metódus?

A legsikeresebb eredmény felé vezető út, egy döntéssel kezdődik. Amikor ez megvan, akkor már csak az van hátra, hogy végig járd az utat. Sokan nem tudják, hogy a sikeres és a sikertelen ember között csak egy különbség van: Aki sikeres, az végig járja az utat és nem adja fe!

Ebben a fejezetben felvázoljuk hogy miként lehetsz rövid idő alatt sikeres. A siker ebben a vonatkozásban a népszerűség, az ismertség, és a bevételed mértékében mérhető.

A siker felé vezető úton, az alábbi lépéseket kell megtenned, amire úgy kell tekinteni, mint munka.

  • Keresned kell egy nevet magadnak, ami a jövőben TE leszel. Ennek a névnek meg kell felelni egy sor kritériumnak, és ezért mondhatjuk hogy a karriered ez a legnehezebb pontja.
  • Ha megvan a név, akkor meg kell venni a hozzá való domain nevet, ami a weboldalad alapja lesz.
  • Ezzel a néven regisztrálni kell egy sor olyan releváns oldalra, ahol a portfóliódat, és minden megjelenésedet publikálni lehet. Ezeken az oldalakon már mint Modell leszel jelen. Ezek az oldalak lesznek részben azok, ahonnan első körben a rajongókat fogod gyűjteni, illetve a weboldaladra irányítani. Itt leg lehet jeleníteni bemutató videókat, ízelítőket, példaképeket, ami mind azt sugallja, hogy aki regisztrál az oldaladra, az még többet kaphat ebből. Ezeknek az oldalaknak a napi látogatói 10-50 millió ember, akik így potenciálisan a rajongóid lesznek.
  • Regisztrálni kell olyan webkamerás oldalakra, ahol engedélyezve van, a modell státuszú jelenlét. Ez lesz a másik olyan preferenciád, amit az oldalad rajongói táborának növelésére fogsz használni. Ezen oldalakon keresztül fogod magad megmutatni a világ előtt, és ezek leszenek azok a kiindulási pontok, hogy felépítsük a sikered. Ezekből az élő műsorokból akár többszázezer rajongód lehet.
  • A webkamerás műsorban, az első kifizetésed 2-3 hét után esedékes, ami a következőkben folyamatosan megismétlődik, amig van ott bevételed. Ez az adottságodtól a legjelenésedtől, az attitűdödtől függően havi szinten 1-3 millió forint is lehet.
  • Az élő műsorból bejövő jövedelem, elég ahhoz, hogy a weboldalad felépítése megkezdődjön. Ezzel együtt a fotózás és a videók készítése is folyamatossá válik, akár napi szinten, akár több sorozat erejéig. Ezekből lesz a weboldalad feltöltve, ezekből lesznek ízelítő részletek, amiket a másik oldalakra felteszünk, ami által egyre több látogató áramlik a saját oldaladra.

A felépített weboldalad annyi jövedelmet termel neked, amennyi látogató van, és aki befizeti a tagdíjat, ami átlagosan 20$ / hónap. Ha 100 előfizetőd van, akkor 2000$, ha 2000 előfizetőd van, akkor… stb. A cél az, hogy minél több olyan látogató legyen, aki a tagdíj ellenében regisztrál, mert ez lesz hosszú távon a jövedelmed. Könnyű kalkulálni, hogy mennyi látogatóra, és tagra van szükséged ahhoz, hogy teljesüljön a kitűzött célod.

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account