Mit jelent a kifejezés?

Mit jelent a szexmodell kifejezés? A világon általánosan ezt a munkát, úgy írják le, hogy Adult Model, aminek a jelentése “Felnőtt Modell“. Ez persze így nem sokat árul el a dologról, mert ugye, aki modell, az elve felnőtt. Ám ennek a valódi jelentése, hogy felnőttek számára nyújtott szolgáltatás, amiért jellemzően fizetni kell.

Egy másik tévesen definiált meghatározása szerint, egy Felnőtt Modell az, aki pornózik. Ez a legnagyobb tévedés. Vannak modellek, akik valóban pornógráf módban csinálják, ám ez teljes mértékben csak a saját döntésükön múlik. Ezek a modellek, szerepelnek pornófilmekben, és sok olyan fotózáson is részt vesznek, ahol partnerekkel, konkrét szex témájú fotókat csinálnak.

A szexmodell, mint kifejezés, nem a szexre utal, csak egy egyszerű kifejezése annak, hogy a szex, már a meztelenség vonatkozásában is megjelenhet.

Miért van ez a különbség?

Ez egyrészt annak tudható be, hogy egyes modelleknek milyen a habitusuk, mit szeretnek csinálni, és a lényeg, hogy mennyi pénzért csinálják akár a pornós vagy a sima fotózást, filmezést. Ez a különbség magáért beszél, hisz aki csak a saját testét mutatja meg, az valamiért többet nem is akar, ám másoknak ez kevés, és mindent akarnak. Az így megszerezhető jövedelem, nincs összefüggésben a tartalommal, hisz egy “bombázó” nő, kereshet jóval többet azzal, hogy kivillantja a cicibimbót, mint az, aki egy focicsapatot is leszopna.

A Te saját döntésed

Minden modellnek van elképzelése arról, hogy neki mennyi fér bele, és mi az ami már nem. Nincs kényszerítés, nincs degradálás, és nincs prekoncepció, ha Te megteszed, vagy nem teszed meg. Ez a saját döntésed. Erről már írtunk sok oldalon, és sokféleképpen, de sajnos a nők ezt nem veszik komolyan, mert azt gondolják, hogy ez is csak egy hazugság, amivel be akarjuk őket csábítani, de ez egyszerűen nem igaz. Minde lényeges információt leírtunk, ami a szolgáltatásunkkal kapcsolatban elérhető, sok helyreigazítást tettünk közzé, ami elvben segítené, a döntést.

Az világos, hogy az oldalainkat nagyon sokan látogatják, (tényleg sokan) ám a kapcsolatfelvétel még mindig elég kevés. Ezzel szemben más oldalakon azt látjuk, hogy egyre több olyan magyar lány vág bele ebbe az üzletágba, mint eddig még soha. Ennek többnyire gazdasági oka van, elsősorban pénzügyi, ám sajnos a lényeget még mindig nem értitek meg. Talán a leglényegesebb ebből a szempontból az, hogy ez az iparág, már évtizedek óta így működik, ahogyan azt a legtöbben ismerik, és ahogy megszokták, ám ezzel szemben a mi megközelítésünk merőben más, mert nem a profitra hajtunk, hanem arra, hogy neked is legyenek sikereid, és képes legyél a válság hatásainak ellenére talpon maradni, és másokat is segíteni, hogy jobbá tehessék az életüket.

Ha téged érdekel a lehetőség, ha szeretnél ilyen módon modell lenni, akkor vedd fel velünk bátran a kapcsolatot, és elmondjuk neked mindazt, amit erről tudnod kell, hogy jó döntést judj meghozni.

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account