Mit jelent a szex modell kifejezés?

A Szex Modell, egy olyan modell, aki a felnőtteknek szánt területen dolgozik, aki felvállalja a meztelenséget, a kitárulkozást, és akiben van jó adag exhibicionizmus. Ők a felnőtt modellek.

Egy felnőtt modell, (adult model) jellemzően csak annyit jelent, hogy megmutatja magát. Nincs szex másokkal, nem adja oda magát senkinek, és nem is kényszeríti őt erre senki, de ha akarja, akkor megteheti korlátok nélkül. Csak a látvány a lényeg. A megmutatkozás lényege a meztelenség. A női test a férfiak számára különösen vonzó dolog, ezért mindig törekednek arra, hogy azt láthassák. Ha ezt lehetővé teszed számukra, ha megmutatod magad ruha nélkül, intim helyzetekben, vagy szex közben, akkor ezért ők hálásak lesznek neked.

Erre ma még nincs kifejezőbb szó, nincs pontos meghatározás, hisz Magyarországon még nincs ennek hagyománya. Az eredeti megnevezés Adult modell azzal a jelentéssel bír, hogy a modell,  kizárólag a felnőtteknek szánt szórakoztatóiparban tevékenykedik.

Ez a terület széles skálán engedi a tevékenységet. Lehet egyszerű az akt, vagy a szexualitás nélküli meztelenség ábrázolása, de ugyan úgy lehet a szex vagy a pornógráfia megjelenítése is a fő cél. Ez az adott modell döntése. A legnagyobb sikert és bevételt, a szexuális tartalom megjelenítése hozza a modell számára. Ha valaki pusztán csak az anyagi vonzata miatt vág bele, hogy a számláit kifizesse, az hamar kiég, és nem lesz tartós a sikere ezen a területen. A legsikeresebb felnőtt modellek imádják amit csinálnak.

Egy felnőtt modell, (adult model) általában olyan ügynökségnek dolgozik, ahol a képeit elkészítik, publikálják, és az ebből befolyó összeg egy részét a modellnek juttatják. Vannak olyan modellek is, akik nem másnak dolgoznak, hanem saját maguknak, ami egy sokkal nehezebb terület, de ezzel együtt sokkal kifizetődőbb.

Kezdőként, csak akkor van lehetőséged egy ilyen helyre bekerülni, ha rád találnak, és úgy gondolják, hogy sikeres lehetsz. Ha már bent vagy, akkor sokkal nagyobb az esély arra, hogy a nagyok is felfigyelnek rád.

 

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account