Mit nyújt neked a Szex Modell

Mit nyújt neked a vállalkozásunk? Arról már írtunk hogy mi a valódi munka, és arról igy, hogy hogyan lehetsz sikeres modell. Most elmondjuk neked, hogy ehhez mit tesz hozzá a Szex Modell, mint támogatója a sikerednek.

A sikeres műveletnek az egyik kulcspontja, a gyorsaság. Nem azért mert sietünk valahova, hanem azért mert nem mindegy hogy 3 hónap alatt éred el a célod vagy csak évek alatt. Mivel havi több ezer dollárról van szó, ha több időt teszel bele, akkor például 36 hónap alatt, egy egész vagyonnyi összeg a tét.

Az első lépés, hogy egy, a közelünkben levő lakást kibérlünk, ahol nyugodtan dolgozhatsz, ahol nem zavar semmi. Amig itt laksz, addig megtanítunk téged mindenre, ami fontos, hogy jól, és sikeresen végezd a munkádat. Részletek személyes megbeszélés alapján.

Amig itt laksz, addig naponta megcsinálunk egy fotósorozatot, vagy akár többet is, amennyire a körülmények megengedik. Ebben lesz “műtermi” fotózás, szabadban, nyilvános helyeken, és minden olyan helyen, ami reálisan kivitelezhető. A folyamat során készítünk videókat is.

A napi szinten elkészült képeket, készre kidolgozva, logózva feltesszük a weboldaladra, ami a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, néhány nap alatt kész állapotba hozzuk. Innentől kezdve képes lesz jövedelmet termelni.

Az elkészült munkákat, neked folyamatosan publikálni kell, a releváns közösségekben, és azokon az oldalakon, ahol mint modell vagy jelen. Ezek a publikációk nem teljesértékűek, csak ízelítő ahhoz, hogy a látogatókat arra ösztönözzük, hogy fizessék be a tagdíjat az oldaladon, ahol a teljes portfóliód elérhető lesz számukra.

Ennyi a munka. Ha ezt 3 hónapon át rendszeresen és szisztematikusan elvégezzük, akkor a harmadik hónap végére, lesz egy kész vállalkozásod. Igen vállalkozás, hisz ezt is l kell indítani. Amikor idáig eljutunk, addigra legalább 3000$ lesz a havi bevételed, ám ez folyamatosan emelkedni fog, hisz az oldaladra egyre több látogató érkezik, és ezzel együtt egyre többen fognak regisztrálni.

Amikor idáig eljutunk, akkor eldöntheted, hogy maradsz a már belakott lakásban, vagy inkább hazamész. Ezt majd akkor fogod tudni, amikor eljutsz erre a szintre, hisz ez nem törvényszerű. Aki megérkezik erre a szintre, a legtöbbjük már életvitel szerűen fog ebben a munkában élni, és nem akar változtatni ezen.

Ami a lényeg! Minden kép, ami rólad készül, a Te tulajdonod marad, arra más nem formálhat jogot. A bevételek, amit a weboldalad produkál, és az élő adásból származó jövedelem, szintén a te saját számládra fog megérkezni.

 

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account