Rebecca

Hozzászólások

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • Hozzászólás: Miért nem akarok modell lenni? #9544
   Rebecca
  Felhasználó

  Szia Dia.
  Ez a nézőpont jellemző a kezdőkre, és azokra, akik még nem csináltak ilyet. Elmondom neked az én tapasztalatomat.
  Amikor elkezdtem a kamera-chat munkát, én is rettegtem hogy mi lesz ha valaki meglát, ha felismer egy ismerős, barát vagy rokon. Aztán sorban jöttek a visszajelzések. Először egy régi barátom, szólt, hogy mintha engem látott volna, én meg bevallottam hogy bizony, az lehetséges. Ettől kezdve ő lett az első számú rajongóm. aztán a sor folytatódott, régi kollégák, ismerősök, barátok, tipikusan férfiak, és mind kifejezte a csodálatát, hogy milyen jó vagyok, mennyire tetszem nekik, stb. Aztán egy napon a szüleim is rákérdeztek, mert hallottak valamit.
  Elmondtam. Ők elsősorban a féltés miatt próbáltak meggyőzni, hogy ez nem illik, nem biztonságos, veszélyes, és egy csomó olyan dolgot zúdítottak rám, ami elsősorban a meg nem értésből fakadt. Aztán elmondtam hogy valójában hogyan működik, és hogy valójában biztonságos, nem vagyok kitéve veszélynek, stb. Aztán rákérdeztek az anyagiakra is, és akkor döbbentek rá, hogy amit addig tőlem kaptak, az valójában az ebből szerzett munka gyümölcse. (nem részletezem hogy mik voltak az ajándékok) Megnyugodtak, elfogadták, ám igaz, hogy nem örültek neki.
  Aztán előkerültek a barátnők is, meg a nőismerőseim, ők leginkább csodálkoztak azon, hogy ilyet csinálok, de amikor az anyagiakról esett szó, négyből hárman tudni akarták, hogy lehet ezt csinálni, mert ők is akarják. Most ott tartunk, hogy kb 6-8 csajt már én segítettem hozzá, hogy bejussanak, és most ők is jól élnek. Nem mellékesen mindegyik hálás nekem azért mert megváltoztattam az életüket, nem kis mértékben.
  Szóval Dia, ne csak a rossz oldalát lásd meg, van ennek sok jó oldala is, amik nagyságrendekkel több jót okoztak az életemben, mint az a néhány “barát” aki ezért elfordult tőlem.
  És még valami. Amikor belevágtam még szingli voltam, aztán a rajongók közül lett egy pasim, aki nem hogy szégyellné, hanem valójában büszke arra, hogy én milyen népszerű és sikeres vagyok.

1 / 1 bejegyzés megtekintése

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account