Miért nem akarok modell lenni?

This topic has 2 hozzászólás, 3 résztvevő, and was last updated 3 years, 6 months telt el by Rebecca.

 • Szerző
  Bejegyzés
  • #9542
    Diana
   Felhasználó

   Ez a kérdés még fel sem merült, pedig sokan nem akarják ezt csinálni. Mi lenne ha én is csinálnám, aztán egy szép napon a férjem rábukkan, vagy a gyerekeim, a szüleim. Még belegondolni is szörnyű, hisz egy pillanat alatt összeomlik az egész életem. Ezen is gondolkodjatok el.
   További szép napot.
   Dia

  • #9543
    Admin
   Adminisztrátor

   Szia Dia, teljesen igazad van, nem gondoltunk azokra, akik nem akarják. Miért? Mert velük nincs semmi dolgunk, mi tesszük a dolgunkat, ők is teszik, amit nekik kell, és megy tovább az élet.
   Azért néhány gondolatot hozzáfűznék. Ha te is csinálnád, (csak tegyük fel, hisz tudjuk hogy nem akarod) szóval ha te is benne lennél, és havonta keresnél mondjuk 200$-t vagy akár 2000€-t, lássuk be, egy nagyobb összeg nagyságrendekkel előrébb tudna juttatni a hétköznapokban, és ha mondjuk 2-3-4 év múlva ez kiderülne, akkor hivatkozhatsz arra, hogy ebből vettétek meg a lakást, amiben éltek, ebből van az autó, a nyaralások, és még ki tudja mi minden. szóval ha munka ként tekintesz erre, akkor csinálni kell, még ha nem is ez a szíved vágya, vagy nem kell csinálnod, és akkor a hónap közepén gondolkodhatsz, hogy miből fizeted ki a számládat. Persze csak ha van munkád, mert ha az sincs, akkor nem is kérdés hogy miből fizeted a létfenntartásod költségeit. Meg a gyerekeid, a szüleid a férjed kiadásait.
   Szóval, valamit valamiért , nem biztos hogy másoknak is az az igaz, ami számodra a realitás.
   Segíteni csak azoknak lehet, akik azt igénylik, akik nyitottak erre.
   Neked is szép napot 🙂

  • #9544
    Rebecca
   Felhasználó

   Szia Dia.
   Ez a nézőpont jellemző a kezdőkre, és azokra, akik még nem csináltak ilyet. Elmondom neked az én tapasztalatomat.
   Amikor elkezdtem a kamera-chat munkát, én is rettegtem hogy mi lesz ha valaki meglát, ha felismer egy ismerős, barát vagy rokon. Aztán sorban jöttek a visszajelzések. Először egy régi barátom, szólt, hogy mintha engem látott volna, én meg bevallottam hogy bizony, az lehetséges. Ettől kezdve ő lett az első számú rajongóm. aztán a sor folytatódott, régi kollégák, ismerősök, barátok, tipikusan férfiak, és mind kifejezte a csodálatát, hogy milyen jó vagyok, mennyire tetszem nekik, stb. Aztán egy napon a szüleim is rákérdeztek, mert hallottak valamit.
   Elmondtam. Ők elsősorban a féltés miatt próbáltak meggyőzni, hogy ez nem illik, nem biztonságos, veszélyes, és egy csomó olyan dolgot zúdítottak rám, ami elsősorban a meg nem értésből fakadt. Aztán elmondtam hogy valójában hogyan működik, és hogy valójában biztonságos, nem vagyok kitéve veszélynek, stb. Aztán rákérdeztek az anyagiakra is, és akkor döbbentek rá, hogy amit addig tőlem kaptak, az valójában az ebből szerzett munka gyümölcse. (nem részletezem hogy mik voltak az ajándékok) Megnyugodtak, elfogadták, ám igaz, hogy nem örültek neki.
   Aztán előkerültek a barátnők is, meg a nőismerőseim, ők leginkább csodálkoztak azon, hogy ilyet csinálok, de amikor az anyagiakról esett szó, négyből hárman tudni akarták, hogy lehet ezt csinálni, mert ők is akarják. Most ott tartunk, hogy kb 6-8 csajt már én segítettem hozzá, hogy bejussanak, és most ők is jól élnek. Nem mellékesen mindegyik hálás nekem azért mert megváltoztattam az életüket, nem kis mértékben.
   Szóval Dia, ne csak a rossz oldalát lásd meg, van ennek sok jó oldala is, amik nagyságrendekkel több jót okoztak az életemben, mint az a néhány “barát” aki ezért elfordult tőlem.
   És még valami. Amikor belevágtam még szingli voltam, aztán a rajongók közül lett egy pasim, aki nem hogy szégyellné, hanem valójában büszke arra, hogy én milyen népszerű és sikeres vagyok.

2 hozzászólás mutatása

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account